Menu

Udělejte mu opravdovou radost

0 Comment


Někdy je skutečně složité najít ten nejlepší dárek pro ty nejbližší, zvláště pokud máme vybírat dárky pro muže. Pokud sháníte dárek k narozeninám pro přítele, určitě jste na správné adrese. Čas od času je vcelku složité odhadnout, co by se jim opravdu líbilo. Pokud ho ovšem dobře znáte, víte jaké má koníčky nebo co má rád k jídlu a pití, rozhodně to nebude tak moc složité. My pro Vás máme vše pěkně pohromadě, můžete si pro svého přítele vybrat ten nejlepší dárek v podobě plné krabice perfektních věcí. Pokud například miluje pivo, máme tu skvělou bednu pro pivaře, ve které se skrývá mnoho druhů pivních unikátů z různých koutů světa a také kovový půllitr, i nějaké dobroty na zub. Víme ovšem moc dobře, že láska prochází žaludkem, takže jsme připravili také bednu pro gurmána.
roztomilý dáreček
V té se skrývají skvělé dobroty, a to regionální produkty perfektní chuti. Muži jsou většinou milovníci masa, takže se v ní skrývá vepřové uzené maso, paštika z divočáka na červeném víně, srnčí paštika, sušená rajčata s ořechy a mnoho dalšího!

Skvělé dárky nejen k narozeninám

Je ovšem jasné, že takové bedny s překvapením se dají využít i pro jiné příležitosti. Ať už se jedná o vánoční dárky, odměnu za promoci či úspěšně složenou autoškolu, nebo třeba jen tak pro radost. Perfektní je, že se do bedny jen tak někdo nedostane, chce to šikovné ruce, které si poradí s páčidlem a odolnou bednou, načež až poté obdarovaný odhalí, co přesně jste mu přichystali!
občerstvení na oslavu
Samozřejmě nemáme k dispozici bedny jen pro muže. Pro ženy jsou tu připraveny truhly s překvapením, které skrývají pochoutky například pro vinařku, pro milovnici sladkostí či Baileys a nezapomínáme ani na kosmetiku či vonné svíčky a tyčinky, stačí si jen prohlédnout výběr a přesně se trefit do noty oslavenci. Zcela speciální jsou v nabídce sady z domácích pivovarů nebo třeba KPZ bedna se ciderem, které ocení jak ženy, tak i muži, a to v každé věkové kategorii. Udělejte si perfektní oslavu, na kterou jen tak nezapomenete!